Cinenews Stiri externe Video

Cum a fost transformată Emma Stone în Cruella – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Actrița Emma Stone joacă legendarul rol Cruella de Vil în cea mai nouă producție marca Disney. Filmul se va lansa în mai 2021.Mai avem ceva de așteptat până atunci, dar Disney a lansat ieri trailerul oficial!

Cum a fost transformată Emma Stone în Cruella – VIDEO

Emma Stone a fost aleasă pentru a interpreta rolul principal în cea mai nouă producție Disney, Cruella. Așa cum probabil vă imaginați, este vorba despre legendara Cruella de Vil, personajul negativ din 101 Dalmațieni.

Filmul spune povestea din spatele acestui personaj. O urmărește pe Cruella în anii tinereții și ne arată cum s-a transformat în personajul negativ pe care o lume întreagă îl cunoaște.

„Adevărul este că m-am născut genială. M-am născut rea. Și puțin nebună” – Cruella de Vil.

Povestea filmului Cruella se desfășoară în Londra anilor 70, în timpul revoluției punk rock. Urmărește o tânără penume Estella. O tânără determinată și creativă, gata să facă orice pentru a-și face un nume ca designer vestimentar.

Ea se împrietenește cu o pereche de hoți tineri care apreciază pofta ei de răutate și, împreună, își pot construi o viață pe străzile londoneze. Talentul ei atrage atenția Baronesei vom Hellman, o legendă a modei. Relația dintre ele duce la o serie de evnimente ce o determină pe Estella să își îmbrățișeze partea întunecată, scoțând-o astfel la iveală pe… Cruella!

Emma Stone, luata de Vuitton. Jake Gyllenhaal, de Calvin Klein

Scrie un comentariu