ADPM Cool

Cum a fost la show-ul Dolce Gabbana Alta Moda de la New York

Scris de Administrator

Italienii Domenico Dolce si Stefano Gabbana ne-au demonstrat inca o data ca pentru creatiile lor, zicala less is more, nu exista. La ei totul este more is more, iar asta s-a vazut la ultimul show al casei de moda, din New York.

Celebritati de top si-au facut aparitia la mult asteptatul eveniment Dolce&Gabbana Alta Moda de la Opera Metropolitana din New York. Dakota Fanning, Catherine Zeta Jones si fiica sa Carys, Diane Kruger, Jamie Foxx si multe alte fashioniste din Rusia, Orientul Mijlociu, China s-au Marea Britanie au venit sa admire ultima colectie haute couture a celebrei case de moda. Colectia s-a vrut a fi o oda romantica adusa orasului luminilor. Au celebrat diversitatea metropolei incluzand in creatiile lor toate elementele care o caracterizeaza. De la pene, blanuri, paiete, cristale, franjuri sau imprimeuri florale, nu a lipsit nimic.

Chiar si hashtagul oficial al evenimentului a fost #DGLovesNewYork.

“Iubim totul la acest oras. Mancarea, oamenii pe care ii intalnim pe strazi, zgarie-norii, restaurantele, metroul, viata de noapte, luminile care nu se sting niciodata si as putea continua la nesfarsit”, a spus Gabbana. “Pentru noi, New York-ul este orasul in care visele se implinesc”, a incheiat Dolce.

Printre vedetele care au defilat pentru cei doi italieni se numara Naomi Campbell, Maye Musk si Ashley Graham. Iata toate piesele care au fost prezentate la eveniment.

Dolce & Gabbana – show-ul Alta Moda din Palermo, în imagini

Scrie un comentariu