Carusel Stiri Interne

Cum a fost acceptata Anda Adam de mama iubitul ei

Scris de Alexandru Manea

Carmen Tira, mama fotbalistului Catalin Tira, a acceptat-o, in sfarsit, pe Anda Adam, ca si iubita a fiului sau, dupa ce a ajuns sa o cunoasca personal pe cunoscuta artista.

anda-adam-catalin-tira-parinti

Anda Adam se poate bucura acum din plin de relatia cu fotbalistul Catalin Tira. Si asta deoarece mama acestuia nu se mai impotriveste idilei, asa cum s-a intamplat in trecut.

Carmen Tira sustine ca a judecat-o gresit pe solista vara trecuta si s-a grabit sa o critice in presa. Intre timp, a ajuns sa o cunoasca personal pe cantareata si sa constate ca este o fata „echilibrata, matura si sigura pe ea”.

anda-adam-catalin-tira-2

 

“In ciuda barfelor, Anda este o fata echilibrata, matura si foarte sigura pe ea! Inainte, am judecat-o gresit, insa, cu timpul, mi-am dat seama ca fericirea copilului meu conteaza mai mult decat orice si nu am mai incercat sa ma bag in viata lui! Singurul lucru care ma intereseaza este acela ca el sa nu se abata de la drumul sau in cariera, sa realizeze ceva in viata, iar pe cine iubeste, este strict problema lui!”, a delarat Carmen Tira pentru WOWbiz.ro.

Anda Adam si Catalin Tira au trait o idila in primavara anului trecut, dar s-au despartit pentru o perioada din pricina faptului ca mama fotbalistului s-a impotrivit relatiei lor, considerand ca baiatul ei ar trebui sa se concentreze exclusiv pe cariera sportiva.

anda-adam-catalin-tira-1

 

Anda si Catalin si-au reluat relatia la sfarsitul anului trecut si au petrecut sarbatorile de iarna impreuna.

anda-adam-catalin-tira-3

Scrie un comentariu