Uncategorized

Cum a decorat Ela Craciun casa in asteptarea lui Mos Craciun

Scris de Alexandru Manea

Ela Craciun a transformat camera de zi a casei sale intr-un mod cu totul special in asteptarea lui Mos Craciun. Alaturi de cei doi copii ai sai, Alex si Alesia, dar si alaturi de sora ei, Ana, vedeta a transformat semineul intr-un mod spectaculos, tinand cont ca pe acolo urmeaza sa ajunga, conform traditiei, Mos Craciun, incarcat cu darurile pentru intreaga familie.

Cum a decorat Ela Craciun casa in asteptarea lui Mos Craciun

Astfel se face ca semineul a fost acoperit cu crengute de brad, globuri, sfesnice cu lumanari si instalatii cu luminite stralucitoare. Urmeaza, zilele acestea, bradul de Craciun.

“Pentru noi, tot ce inseamna decoratiuni de Craciun trebuie sa fie un moment special. De aceea am facut acest lucru alaturi de Alex si Alesia, dar si de sora mea. Craciunul e o sarbatoare a familiei si am vrut sa simtim atmosfera magica a acestuia. Asa ca am stat impreuna, am ascultat muzica de Craciun si am mancat turta dulce in timp ce redecoram.

Am ales sa decoram semineul din zona in care luam cina in fiecare seara. E locul in care petrecem cel mai mult timp impreuna si noul decor ne face sa simtim mai bine atmosfera sarbatorilor de iarna. Anul acesta am optat pentru combinatia verde-argintiu si ne place mult rezultatul final.

Toate cumparaturile le-am facut de la Pepco si am reusit sa ma incadrez intr-un buget rezonabil. Recunosc insa ca mi-a fost greu sa aleg pentru ca magazinele Pepco sunt pline de globulete, luminite si ornamente care iti fura privirea.

M-am bucurat mult ca beculetele pe care le-am ales functioneaza cu baterii, pentru ca nu aveam prize in zona semineului si nici nu prea imi place sa vad fire agatate prin casa”, a scris Ela Craciun pe blogul ei, www.elacraciun.ro, unde a postat si filmuletul in care apare, alaturi de membrii familiei sale, decorand semineul, intr-o adevarata atmosfera de sarbatoare.

 

Ela Craciun te invata cum sa faci felicitari de Craciun fara bani multi, dar de impact

Scrie un comentariu