Stiri Interne Video

Cum a dansat Ela Crăciun la nuntă precum în „Dirty Dancing”

Scris de Ana Kozma

Ela Crăciun a aniversat zilele trecute patru ani de la nuntă, patru ani de când s-a căsătorit religios cu soțul ei. Vedeta a împărtășit cu fanii emoțiile care o încearcă de fiecare dată când își amintește de evenimentul ce a avut loc pe plajă, lângă stațiunea Balcic, din Bulgaria.

Cum a dansat Ela Crăciun la nuntă precum în „Dirty Dancing”

De această dată, a ales să posteze pe blog și pe paginile sale de socializare înregistrarea video cu dansul mirilor. Momentele în care a urmat, alături de soțul ei, coregrafia din celebrul film, Dirty Dancing. Pentru a ajunge să execute fidel mișcările, cei doi soți au urmat lecții de dans cu un cunoscut coregraf din România.

“M-am uitat azi noapte peste poze și mi s-a făcut pielea de găină. Mi-aș dori să pot să trăiesc acea zi la nesfârșit. Deși suntem căsătoriți civil de mai mulți ani, ne-am cununat religios abia acum 4 ani. Alex și Alesia erau mai măricei, au putut să se bucure alături de noi de ziua cea mare. Așa că ni s-a părut momentul perfect. Am avut o petrecere restrânsă, pe plajă, cu familia și câțiva prieteni apropiați. Dar a fost exact așa cum am visat dintotdeauna”, povestește Ela Crăciun.

Vedeta a dezvăluit că a ales ca piesă a dansului mirilor hitul Time of my life de pe coloana sonoră a filmului Dirty Dancing.

Este sigur să le dăm copiilor ibuprofen? Ela Crăciun a întrebat medicul pediatru!

“Am văzut acest film de foarte multe ori și nu m-am plictisit niciodată. Alex a fost și el de acord instant cu melodia aleasă de mine. Ce nu mi-am dat eu seama a fost cât de dificil urma să fie să învăț coregrafia. Alex e genul care iese în cluburi, petrecăreț, dansatorul familiei. Eu – două picioare stângi. N-am dansat în viața mea doi pași legați, dar eram hotărâtă să dansez ca în Dirty Dancing. Am apelat la Bogdan Boantă, un coregraf super talentat pe care sunt sigură că mulți dintre voi îl știți de la Dansez pentru tine sau Asia Express.

Îi mulțumesc și acum din inimă pentru tot ce a făcut și răbdarea pe care a avut-o. Mie mi s-a părut extrem de greu din momentul în care am călcat în sala de repetiții, dar el îmi spunea mereu să mă relaxez, să fiu liniștită, că voi reuși. Făceam antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar Alex se descurca perfect, în timp ce eu mă încurcam tot timpul.

Fix cu o săptămână înaintea nunții am intrat în panică și am vrut să schimb dansul, pentru că mi se părea că n-am cum să reușesc. Până la urmă nu am învățat chiar toate schemele, dar mă mulțumesc și cu ce mi-a ieșit, pentru că știu că am dat tot ce puteam. O să vedeți în video că am mai făcut câteva greșeli, dar m-a corectat Alex, care a zis că ar ști să danseze și acum dacă l-aș pune, eu, clar nu”, a completat vedeta pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

Scrie un comentariu