Stiri externe

Sofia Vergara, modul ciudat in care a fost cucerita de Joe Manganiello! L-a surprins uitandu-se la posteriorul ei!

Scris de Administrator

Deja de aproximativ doua luni, doi dintre cei mai sexy actori formeaza un cuplu de milioane. Este vorba despre Sofia Vergara si Joe Manganiello. Recent, actrita a povestit ca Manganiello a cucerit-o uitandu-se insistent la posteriorul ei!

joe-manganiello-sofia-vergara

Sofia Vergara a fost invitata zilele acestea in platoul emisiunii „The Meredith Vieira Show” si a vorbit deschis despre modul cel putin straniu in care a inceput, acum aproximativ doua luni, relatia dintre ea si Joe Manganiello.

Se pare ca totul a pornit de la White House Correspondent Dinner, eveniment la care au participat amandoi pe vremea cand inca nu era nimic intre ei. In timp ce Sofia Vergara statea de vorba cu alti invitati, Joe s-a oprit in spatele ei si a inceput sa se uite insistent la posteriorul ei apetisant, moment surprins de aparatele de fotografiat.

Atunci cand Sofia a vazut fotografia cu pricina, a mers la Joe Manganiello si l-a intrebat daca intr-adevar formele ei voluptoase i-au atras atentia, iar el a recunoscut pe loc.

„Nici nu stiam ca el era in spatele meu. A fost amuzant. Asta a spart gheata intre noi si apo am incept sa iesim impreuna”, a povestit amuzata actrita.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu