Stiri Interne

Exclusiv! Cum a ajuns Valentina Pelinel sa fie manechin

Scris de Administrator

Valentina Pelinel este un model de succes, extrem de apreciat atat in Romania, cat si peste hotare. Iata insa cum a ajuns aici si de cand isi dorea sa urmeze o meserie in lumea fascinanta a modei!

valentina-pelinel-manechin1

Valentina Pelinel este o femeie extrem de frumoasa, care a reusit sa isi construiasca un nume in lumea fascinanta a modei. Inca din adolescenta, a devenit model, iar de atunci si pana in prezent a fost imaginea unor branduri celebre si a prezentat pentru cei mai mari designeri ai lumii.

valentina-pelinel-manechin2

Se pare ca, inca din copilarie, Valentina Pelinel isi dorea sa urmeze aceasta cariera. Era fascinata de concursurile de Miss si lipea in caietele fotografii decupate cu manechinele ei preferate…

valentina-pelinel-manechin3

„Inca de mica le spuneam ca vreau sa fiu model! Nu m-au crezut, multi dintre ei, dar iata ca s-a intamplat. Imi doream mult de tot. Ma uitam cu tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, la concursuri de ’Miss’, si pariam pe fete, care or sa castige! Am niste caietele acasa. Decupam din ziarele si revistele de la vremea aceea poze cu manechinele celebre si le lipeam in caietel”, ne-a povestit Valentina.

Scrie un comentariu