Stiri Interne

Cum a ajuns sa fie Alexandra Stan invinetita de impresar

Scris de Alexandru Manea

Este deja cunoscut faptul ca Alexandra Stan a fost lovita de fostul ei impresar, Marcel Prodan, in urma unei altercatii. De atunci, cei doi se judeca, iar, mai nou, solista ii cere 1.250.000 de euro ca daune morale. In cadrul procesului a iesit la iveala si de la ce a pornit, mai exact, altercatia dintre cei doi.

alexandra-stan-marcel-prodan-proces

Alexandra Stan se afla inca in proces cu fostul sau impresar, Marcel Prodan, cel pe care l-a acuzat de santaj si care a batut-o in urma cu trei ani.

Mai nou, la termenul de ieri, de la Judecatoria din Constanta, s-a comunicat faptul ca solista ii cere acum acestuia daune morale de 1.250.000 de euro.

In plus, s-a povestit, in detaliu, de la ce a pornit cearta celor doi si cum a ajuns artista sa fie invinetita.
Se pare ca Marcel Prodan i-ar fi reprosat cantaretei, la repetitiile pentru un concert, ca falseaza si ca are nevoie sa ia lectii de canto pentru a-si imbunatati prestatia vocala.

alexandra-stan-marcel-prodan-cuplu

„A izbucnit cearta intre cei doi, iar Marcel vroia sa o duca acasa, mai ales ca la studio erau si alte persoane. S-au dus spre apartament, apoi s-au razgandit si urmau sa se duca spre Valu lui Traian. Partea civila l-a lovit pe inculpat, a tras cu mana de volan in timp ce acesta conducea.

In momentul acela, Marcel a lovit-o in zona ochiului pe partea civila, instinctiv. (…)In legatura cu relatia dintre cei doi, mentionez ca aveau o relatie nu doar profesionala, ci si de concubinaj. Marcel a renuntat la casatorie pentru Alexandra”, a povestit Nicolae Nemirschi, fostul ministru al mediului, martor in proces, conform Click.

Scrie un comentariu