Stiri Interne

Cum a ajuns Patrizia de la MasterChef sa gateasca romaneste

Scris de Alexandru Manea

Patrizia Paglieri, prima femeie membru al juriului la MasterChef stie sa gateasca cele mai sofisticate preparate culinare internationale, iar, de ceva vreme, a invatat inclusiv bucataria traditionala romaneasca. Iata ce ii place mai mult.

patrizia-paglieri-masterchef-gatit

Patrizia Paglieri s-a nascut in Bahamas, intr-o familie de italieni, iar, din 1992 locuieste in Romania, alaturi de mama si de tatal ei. A deschis mai multe restaurante la noi in tara si a ajuns sa gateasca pentru mari vedete internationale care ne-au vizitat tara.

In prezent este membru al juriului MasterChef, poate cel mai popular de pana acum, si maruriseste ca, pe langa bucataria internatioala, a invatat sa gateasca si preparate traditionale romanesti.

masterchef-juriu

 

„Nu pot sa spun ca sunt experta. Eu mananc cu mare placere sarmale. La inceput mi-a fost mai dificil si nu mi-au iesit toate preparatele din prima. Si cred ca aici e diferenta dintre un chef bun si unul mediocru: cel bun reuseste sa scata intotdeauna acelasi gust bun la un preparat, iar asta vine doar dupa multa munca si mult exercitiu. Restul sunt, sa le spunem „greseli fericite”, a declarat Patrizia pentru Cancan.ro.

Scrie un comentariu