Stiri externe

Cum a ajuns Madalina Ghenea sa se sarute cu Cristiano Ronaldo

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea si Cristiano Ronaldo se saruta si apar in ipostaze senzuale in noul spot publicitar pentru noul parfum lansat de fotbalist. Iata cum l-a cucerit romanca pe sportiv. Totul s-a intamplat pe un iaht.

madalina-ghenea-34

Cum a ajuns Madalina Ghenea sa se sarute cu Cristiano Ronaldo

Madalina Ghenea si Cristiano Ronaldo apar in ipostaze senzuale in noul spot publicitar care vine sa promoveze noul parfum lansat de fotbalist.

Romanca a ajuns sa joace in aceasta productie comerciala dupa ce l-a convins pe fotbalist sa se implice intr-un proiect umanitar. Cel putin asa sustin surse apropiate pentru Cancan.ro, acestea mentionand:

Madalina Ghenea si Cristiano Ronaldo, sarut fierbinte in camera de hotel!

„S-au cunoscut pe un iaht, la o petrecere privata. Madalina i-a marturisit lui Cristiano ca isi doreste sa faca o baza sportiva pentru copiii sarmani, iar fotbalistul i-a spus ca o va ajuta, insa, a avut si o conditie. Ca ea sa joace in videoclipul lui. Madalina a acceptat schimbul si asa au ajuns sa colaboreze. Ronaldo a donat 100.000 de euro pentru copiii sarmani. Madalina nu a luat nici un ban pentru reclama cu Ronaldo”.

madalina-ghenea-ronaldo2 madalina-ghenea-ronaldo1

Indiferent ca a fost sau nu platita, Madalina Ghenea castiga un mare capital de imagine prin aparitia in reclama, zecile de milioane de fani ale luio Cristiano Ronaldo descoperind-o cu aceasta ocazie in spotul publicitar care face inconjurul lumii.

Madalina Ghenea a devenit, de altfel, cunoscuta, in special prin relatiile amoroase cu actori celebri precum Leonardo di Caprio, Gerard Butler sau Michael Fassbender.

madalina-ghenea-dicaprio

gERARD-BUTLER-MADALINA-GHENEA-romania

madalina-ghenea-michael-fassbender

Scrie un comentariu