Stiri Interne

Cum a ajuns Loredana la Kanal D si Horia Brenciu la Antena 1!

Scris de Alexandru Manea

Loredana Groza joaca intr-un serial la Kanal D, iar Horia Brenciu canta la Antena 1. Cum au ajuns insa cei doi jurati de la „Vocea Romaniei” (ProTV) sa fie difuzati de concurenta? Iata raspunsul!

loredana-brenciu-kanal-d-antena-1

Loredana Groza si Horia Brenciu sunt perceputi de public in special ca antrenori la „Vocea Romaniei”. Prin urmare, vedete Pro TV. Ce se intampla insa in ultima perioada ii face pe acestia sa apara la posturile concurente, respectiv Kanal D si Antena 1.

loredana-smiley-brenciu-moga

Mai intai, Loredana a acceptat sa joace, ca invitat special, intr-un serial ce va fi difuzat de Kanal D. Este vorba de „Fetele lu’ dom’ Profesor”, al carui rol principal este detinut de bunul ei prieten, Catalin Catoiu.
Noul serial, despre care se spune ca a fost initial gandit pentru Acasa sau Pro TV, va fi difuzat, din 12 martie, de Kanal D, de la ora 21.15.

horia-brenciu-neata

La randul lui, Horia Brenciu a aparut recent la Antena 1. Mai exact, la matinalul postului TV, cantand alaturi de bandul sau. In cazul lui, a fost vorba strict de promovarea noilor concerte pe care le va sustine in curand si nu de un transfer de senzatie de la Pro la Antena, asa cum s-ar crede.

Scrie un comentariu