Stiri Interne

Cum a ajuns Cove sa ii sufle job-ul lui Liviu Varciu

Scris de Alexandru Manea

Liviu Varciu a pierdut nu doar emisiunea „Roata norocului”, ci si ocazia de a prezenta programul de Revelion la Kanal D. In noaptea dintre ani, Cove va fi gazda show-ului, alaturi de Niculina Stoian.

cove-liviu-varciu

Liviu Varciu este inca angajatul Kanal D, primeste salariu lunar, desi nu mai are nicio emisiune pe post. Show-ul „Roata Norocului”  nu se mai afla in grila televiziunii, el asteptand sa primeasca un alt format de televiziune, lucru ce se va intampla cel mai probabul din primavara anului viitor.

Pana atunci, insa, Varciu a ratat sansa de a prezenta programul de Revelion la Kanal D. Show-ul va fi prezentat de Cove si Niculina Stoian. Tocmai de aceea, intre Liviu si Cove s-ar fi iscat o rivalitate, despre care surse din apropierea lor au vorbit pentru Click.

„Intre cei doi exista o rivalitate de cateva saptamani. De fiecare data cand se intalnesc, se sicaneaza si se inteapa. Cove este mai bine vazut in interiorul televiziunii, dar cei de la Kanal D nu vor sa-l piarda nici pe Liviu Varciu, de aceea ii platesc salariul integral, cu toate ca nu mai prezinta o emisiune tv”. Ironia sortii face ca Liviu Varciu sa fie totusi prezent in show-ul prezentat de Cove, insa in calitate de invitat, fapt ce l-ar deranja foarte mult”.

Scrie un comentariu