News

Cum a ajuns Andreea Balan sa dea 90.000 de euro pe un apartament fictiv la sfatul Andreei Antonescu

Scris de Alexandru Manea

La sfatul fostei sale colege de trupa, Andreea Antonescu, Andreea Balan a investit 90.000 de euro intr-un apartament existent doar pe hartie, Proiectul imobiliar a fost stopat din cauza crizei, firma este in insolventa, iar artista spera sa ajunga intr-o buna zi sa fie proprietarul locuintei.

Andreea-Antonescu-Andreea-Balan

In 2007, Andreea Balan a urmat pasii fostei sale colege de trupa, Andreea Antonescu, si a dorit sa achizitioneze un apartament de doua camere intr-un complex de locuinte din zona Colentina.

La acea vreme locuinta costa 100.000 de euro, un pret bun pentru perioada de boom economic. Artista a semnat cu dezvoltatorul, urmand sa primeasca cheile apartamentului atunci cand constuctia va fi gata.

Numai ca, surpriza, din pricina crizei economice lucrarile s-au stopat, iar compania a intrat in insolventa.

Nici in prezent, in anul 2013, cantareata nu a intrat in posesia apartamentului si nici nu si-a primit banii inapoi, mai exact, cei 90.000 de euro pe care i-a achitat. Pe langa ea, mai sunt alti 200 de pagubiti.

„Sfatuita de fosta mea colega, Andreea Antonescu, care detine si ea doua apartamente in ansamblu, am decis sa cumpar o locuinta. In doi ani am platit 90.000 de euro”, declara Balan atunci.

Au trecut cinci ani de cand apartamentele trebuia sa fe gata, iar in prezent solista inca mai spera.

„Atunci era prima mea casa. Sunt oameni care si-au facut credite, le platesc la banca si nu au unde sa stea. Firma a fugit cu banii, noi ne vrem apartamentele asa cum sunt”, a marturisit Andreea Balan la „Un Show Pacatos”.

Scrie un comentariu