Stiri Interne

Cum a ajuns Andra pe pagina de Facebook a lui Enrique Iglesias

Scris de Alexandru Manea

Andra este promovata de faimosul Enrique Iglesias pe pagina lui de Facebook. Iata cum a ajuns artista la o astfel de intamplare, cu doar o zi inaintea zilei sale de nastere.

Cum a ajuns Andra pe pagina de Facebook a lui Enrique Iglesias

Andra implineste azi 32 de ani si deja a avut parte de un cadou extraordinar. Enrique Iglesias a postat pe pagina lui de Facebook un nou videoclip in care canta Andra. Este vorba de varianta romaneasca a hitului sau, “Nos Fuimos Lejos”, o colaborare cu Descemer Bueno si El Micha.

Solista din Romania a inregistrat aceasta piesa si a filmat un videoclip nou ce va avea azi lansarea oficiala, de ziua ei de nastere. Ieri, Enrique Iglesias a postat un teaser pe pagina lui de socializare spunand: “Versiunea romaneasca a #NosFuimosLejos va fi lansata foarte curand”, etichetand si pagina de Facebook a Andrei.

Andra a continuat mesajul pe pagina ei de socializare, spunand: „As fi vrut sa pastrez surpriza pana maine, dar Enrique Iglesias m-a dat de gol, asa ca ati aflat deja despre ce e vorba. Maine, de ziua mea, e lansarea, asa ca de abia astept sa vedem ce parere aveti si cum vi se pare!!! Descemer Bueno, El Micha”.


Artista se afla in aceasta perioada in Marbella, alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, o destinatie pe care o alege aproape in fiecare an in luna august, mai ales ca acolo se afla un grup de prieteni apropiati. 

David Bisbal a venit in Romania pentru Andra

Andra a mai colaborat in trecut cu un alt artist latin faimos, David Bisbal, inregistrand cu acesta piesa “Without”. 

Scrie un comentariu