Stiri Interne

Cum a afectat-o pandemia pe Inna

Scris de Ana Kozma

Pandemia ne-a schimbat tuturor viețile, dar în special artiștilor care deja de luni bune nu își mai pot exercita meseria. Este și cazul îndrăgitei Inna, care înainte de asta cutreiera lumea în lung și în lat. Iată cum a afectat-o pandemia!

Cum a afectat-o pandemia pe Inna

Anul 2020 a fost unul greu pentru noi toți. Într-un fel sau altul, pandemia ne-a schimbat mersul normal al lucrurilor. Artiștii sunt însă una dintre cele mai afectate categorii. Deja de luni bune, nu își mai pot exercita meseria și viețile lor s-au schimbat radical. Este și cazul îndrăgitei Inna. Dacă anul trecut făcea înconjurul lumii cu turnee internaționale, acum stă în România. După Masked Singer de la Pro TV, acum se concentrează pe proiectele muzicale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

„Îmi lipseşte mult să fiu pe scenă, să mă întâlnescu cu fanii, să le simt energia. Să pot să plec oricând vreau către orice destinaţie. Acum sunt în România, în Bucureşti mai exact. Sunt în continuare activă, merg la studio, lucrez pentru piese noi, filmez videoclipuri. În ciuda situaţiei, am avut un an cu multe proiecte. Masked Singer la PROTV, multă muzică, acum şi un album nou, Heartbreaker”, a declarat Inna pentru OK! Magazine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Artista respectă regulile impuse de autorități și mărturisește că este foarte precaută în acest sens.

„Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi. Ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim, care ne sunt priorităţile. Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează”, a adăugat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Atunci când viața va reveni la normal, Inna abia așteaptă să călătorească. Și să urce pe scenă, bineînțeles. Barcelona va fi probabil prima destinație. Până atunci însă, va petrece Sărbătorile acasă, alături de familie.

Inna, relație de iubire cu un rapper

Scrie un comentariu