News Stiri externe

Cu fundul la vedere… pe Instagram!

O sexy actrita de la Hollywood, in varsta de 36 de ani, nu se da in laturi de la a-si expune fundul pe Instagram. Mai ales atunci cand vrea sa-l faca gelos pe fostul ei iubit, Nick Jonas, in varsta de doar 23 de ani.

Kate Hudson arata excelent la 36 de ani, insa actrita nu se fereste in a-si scoate la inaintare armele fatale atunci cand doreste sa prinda in mreje un barbat. Astfel se face ca, toamna trecuta, actrita si stilista ei personala au complotat si au gasit cea mai sexy metoda de a-l readuce in asternuturi pe Nick Jonas, in varsta de doar 23 de ani.

kate nick jonas

Kate si Nick formau un cuplu inca din vara anului trecut, insa s-au despartit pentru cateva saptamani in toamna. Impacarea a urmat dupa ce Kate a pus-o pe stilista ei, Sophie Lopez, s-o fotografieze in fundul gol in cada. Aceasta s-a confirmat si a postat fotografia pe Instagram-ul ei, pe care il urmarea si Nick Jonas. #JustAnotherDayattheOffice a fost hashtag-ul care a insotit fotografia cu pricina, iar Kate Hudson a comentat la poza, oarecum deranjata de indiscretia stilistei de a o expune in fundul gol pe Instagram.

„OMG! Esti concediata”, a scris Kate Hudson.

In realitate, Sophie nu a fost concediata ci a primit un mare bonus salarial. Miscarea a fost una de bun augur, intrucat Nick a dat repede semne de reconciliere, iar cuplul de amorezi si-a petrecut impreuna vacanta de iarna.

Scrie un comentariu