Stiri Interne

Cu cine se iubeste, in realitate, „iubita” lui Bogdan Vladau

Scris de Alexandru Manea

Despre Bogdan Vladau s-a speculat ca ar avea o relatie cu Mihaela Constantinescu, fosta iubita a lui Mihai Constantinescu. Femeia de 54 de ani traieste insa o poveste de dragoste cu un italian. Iata cine este acesta.

mihaela-constantinescu-bogdan-vladau-iubit

Barbatul din fotografia din dreapta ar fi adevaratul iubit al Mihaelei Constantinescu

Bogdan Vladau (36 ani) si Mihaela Constantinescu (54 ani) au petrecut in ultima vreme mult timp impreuna, au plecat in mini-vacante peste hotare, drept pentru care au aparut zvonuri ca ar avea, de fapt, o relatie, in ciuda diferentei de varsta.

Ei bine, fosta partenera de viata a lui Mihai Constantinescu are, insa, o relatie cu un italian, pe nume Maurizio Rosati, cu care s-a si logodit.

bogdan-vladau-mihaela-constantinescu-italia

Mihaela, alaturi de Bogdan Vladau, in Sicilia

„Ne-am cunoscut in Sicilia, mai precis in Taormina, in 2006. Eram in vacanta, a fost dragoste la prima vedere. El e are 58 de ani, insa diferenta de varsta e insesizabila. E arhitect si specialist in motoare de avion. E un barbat foarte frumos, om foarte liber si inteligent.

mihaela-mihai-constantinescu

Alaturi de Mihai Constantinescu, cel cu care a avut o relatie indelungata

Ne place foarte mult sa calatorim, am fost in Maldive, Bora Bora, Thailanda, pe Coasta Amalfitana si ne intoarcem intotdeauna la Taormina, unde ne-am cunoscut”, a declarat Mihaela pentru Click!

Scrie un comentariu