Stiri externe

Cu cine se iubeste acum Sandra Bullock

Scris de Administrator

Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015, se pare ca iubeste din nou, la mai bine de 5 ani de la divort! Iata cine este barbatul pentru care ii bate inima actritei!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Celebritatea, frumusetea si banii nu aduc automat, dupa sine, fericirea in amor! Dovada vie a acestui lucru o reprezinta Sandra Bullock, una dintre cele mai bine cotate actrite ale momentului la Hollywood si cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015.

sandra-bullock-iubit1

In urma cu aproximativ 5 ani, Sandra Bullock a fost parasita de sot pentru o alta femeie, iar de atunci si pana in prezent, norocul in dragoste a ocolit-o. Iata insa ca lucrurile par sa se fi schimbat recent, cand actrita a inceput o relatie cu Bryan Randall, model si fotograf.

sandra-bullock-iubit2 sandra-bullock-iubit3

Se pare ca relatia dintre cei doi este deja destul de serioasa, intrucat Sandra Bullock l-a prezentat pe iubitul ei bunilor sai prieteni, Jennifer Aniston si Justin Theroux, la nunta carora au si participat impreuna.

sandra-bullock-iubit4 sandra-bullock-iubit5

Scrie un comentariu