Stiri externe

Cu cine se iubeste acum George Michael

Scris de Administrator

Desi traverseaza o perioada dificila a vietii lui, la dezintoxicare, luptandu-se cu dependenta de alcool si droguri, se pare ca George Michael isi gaseste totusi timp si pentru viata amoroasa! Iata cu cine se iubeste artistul!

george-michael-fara-camasa

George Michael traverseaza o perioada foarte dificila a vietii sale. Este internat intr-una dintre cele mai exclusiviste clinici de dezintoxicare din lume, luptandu-se cu dependenta de alcool si droguri, care i-a dat batai de cap multi ani, insa, mai nou, se pare ca zambetul i-a reaparut pe chip.

george-michael-iubit-internet

Se pare ca, pentru o perioada scurta, responsabil pentru fericirea sa ar fi fost Carlos Arturo Ortiz, fost hairstylist, pe care George Michael l-a intalnit in mediul online, iar apoi l-a cunoscut si personal, in Australia. Conform presei internationale, intre cei doi s-ar fi infiripat o poveste de dragoste, iar dovada sta si o fotografie in care celebrul artist apare, la bustul gol, impreuna cu cel despre care se spune ca i-ar fi iubit.

george-michael-fara-camasa1

Ortiz descrie momentele petrecute alaturi de George Michael ca fiind cele mai fericite din viata lui si spune despre acesta ca este “un barbat bun, sensibil si iubitor in cautarea fericirii”.

Cei doi s-au cunoscut in mediul online, iar apoi s-au intalnit la Park Hyatt Hotel din Australia. Idila lor nu a durat insa prea mult.

george-michael1

Despre George Michael se spune ca ar plati 190.000 de lire sterline pe luna pentru a sta internat la clinica de reabilitare Kusnacht Practice, acolo unde spera sa scape de dependenta de alcool si droguri.

george-michael-atunci-si-acum

In anul 2011, legendarul artist era cat pe ce sa moara din pricina unei pneumonii puternice. A stat o perioada in coma si a fost nevoie sa i se faca o traheotomie pentru a-l mentine in viata.

george-michael-iubit

In prezent, George Michael are o relatie cu Fadi Fawaz.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu