Stiri Interne

Cu cine flirteaza Catalin Botezatu la mare

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu isi petrece fiecare weekend pe litoral, unde organizeaza prezentari de moda, petreceri in clubul Le Gaga, dar se si distreaza alaturi de prieteni si de… noi cuceriri. Printre acestea, si sosia Angelinei Jolie.

catalin-botezatu-sosie-angelina-jolie

Catalin Botezatu este prezent in fiecare weekend pe litoral, fiind implicat in organizarea petrecerilor de la Le Gaga ori unde are programate prezentari de moda.

In restul timpului, se distreaza alaturi de prieteni, dar si flirteaza cu fel de fel de domnisoare. Printre acestea si… sosia Angelinei Jolie. Este vorba de o frumoasa bruneta cu buzele carnoase, comparata de cei din jur cu celebra actrita de la Hollywood.

catalin-botezatu-sosie-angelina-jolie-3

 

Botezatu si tanara, pe nume Madalina Urloiu, au fost fotografiati de WOWbiz.ro dansand, soptindu-si vorbe dulci la ureche si flirtand in timpul unei petreceri pe litoral.

Designerul a declarat ca Madalina nu ii este indiferenta. “E o femeie frumoasa pe care o am in vedere de anul trecut. Toti prietenii mei spun ca seamana cu Angelina Jolie”, a declarat el pentru WOWbiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu