ADPM Beauty Stiri externe

Cu ce serum cu vitamina C s-a dat Lady Gaga inainte de Oscar

Scris de Ana Kozma

Lady Gaga a aratat formidabil la gala de decernare a Premiilor Oscar. Si nu doar pentru ca a purtat una dintre cele mai frumoase tinute pe red carpet, ci si pentru ca tenul ei impecabil! Iata ce serum cu vitamina C a folosit pentru a avea un ten perfect in seara cea mare!

Cu ce serum cu vitamina C s-a dat Lady Gaga inainte de Oscar

In general, vedetele apeleaza la artileria grea inainte de un eveniment important cum ar fi gala de decernare a Premiilor Oscar, asta insemnand ca se folosesc de orice truc pentru a fi sigure ca vor bifa o aparitie impecabila pe red carpet. La fel a facut si Lady Gaga anul acesta!

Sunt Lady Gaga si Bradley Cooper indragostiti in viata reala?

Lady Gaga s-a numarat printre vedetele cu cea mai reusita tinuta la Oscarurile din acest an, insa artista a reusit sa puncteze si la categoria ten impecabil.


Chiar inainte de Premiile Oscar, Lady Gaga a postat pe internet o fotografie care o infatiseaza fara machiaj si in care tenul ei arata perfect! Iar asta se datoreaza unui serum pe baza de vitamina C pe care vedeta il foloseste cu regularitate. Conform specialistilor in materie de beauty, vitamina C face minuni!

Serumul pe care il foloseste Lady Gaga este Ole Henriksen Truth Serum si poate fi achizitionat online contra sumei de 48 de dolari.

De ce s-a despartit Lady Gaga de logodnic

Scrie un comentariu