Stiri Interne

Din ce traieste noul Burlac de la Antena 1! Iata cu ce se ocupa Andrei

Scris de Administrator

Andrei Andrei este noul Burlac de la Antena 1, un barbat extrem de atragator si charismatic. Dar ce se ascunde in spatele trupului bine lucrat la sala si a chipului sau parca desenat? Ei bine, iata cu ce se ocupa frumuselul Andrei in viata de zi cu zi!

noul-burlac-antena

Concurenta dintre cele 20 de fete care se lupta sa-l cucereasca pe noul Burlac de la Antena 1, are de ce sa fie acerba. Andrei Andrei nu este doar un tanar foarte atragator, ci si foarte ambitios, care se poate lauda cu o cariera in domeniul modellingului si al advertising-ului.

„Cel mai tare este un studio de creatie publicitara, infiintat in 2010. Este diferit, la fel cum trebuie sa fie si imaginea unei afaceri in aceasta piata suprasaturata de oferta si imi da sansa sa ma concentrez pe o alta pasiune a mea, web design-ul”, a declarat Andrei.

noul-burlac-antena3

Pana sa devina antreprenor, Andrei si-a petrecut multi ani din viata in lumea fascinanta, dar mereu pe fuga, a modei. A ajuns sa fie model dintr-o intamplare fericita, cand un bun prieten l-a luat cu el la un casting, dar s-a dovedit a fi nascut pentru lumina reflectoarelor. A calatorit in aproape toata lumea, mai putin in Africa si Australia.

„Cel mai mult mi-au placut Londra si New York, unde am si petrecut mai mult de doi ani. Imi place agitatia si faptul ca tot timpul se intampla lucruri noi, apar oportunitati si nu intervine monotonia”, spune Andrei.

De-a lungul timpului, noul Burlac de la Antena 1 a jucat in peste 30 de reclame si a fost imaginea unor branduri internationale consacrate.

noul-burlac-antena1

„Am fost si sunt imaginea multor companii, multe dintre ele foarte cunoscute in tarile lor de origine, dar sa enumeram cateva: Guess, Diesel, Armani, Rocco Barocco, Grey Goose, Marlboro, Mexx, Iceberg, Esprit, Wella, Sloggi, Ford, Cavalli Class, Fabi Shoes”, a marturisit Andrei.

Andrei Andrei este bun prieten, de peste 10 ani, cu Victor Slav si Bogdan Vladau. Cei trei isi impartasesc pe site-ul fiitare.ro experienta acumulata de-a lungul multor ani in care au practicat fitnesul.

noul-burlac-antena2

„Pentru ca foarte multa lume ne-a pus intrebari legate de mentinerea in forma, conceptul website-ului a aparut in mod natural, ca o metoda de promovare a stilului de viata sanatos. Fiitare.ro nu se reduce doar la experienta noastra, ci vrem sa oferim posibilitatea tuturor persoanelor care au autoritate in domeniu sa-si impartaseasca, la randul lor, cunostintele”, a declarat noul Burlac de la Antena 1.

Scrie un comentariu