Stiri Interne

Cu ce piesa vrea Mihai Traistariu sa castige Eurovision

Scris de Alexandru Manea

Mihai Traistariu s-a ambitionat sa participe din nou la Eurovision si si-a propus sa castige chiar concursul muzical. Artistul a pregatit o noua piesa in care si-a pus toate sperantele. Iata despre ce este vorba.

mihai-traistariu-eurovision

Cu ce piesa vrea Mihai Traistariu sa castige Eurovision

Mihai Traistariu va participa din nou la Eurovision. Daca in 2006 a obtinut locul 4 cu Tornero, de aceasta data artistul si-a propus sa dea tot ce are mai bun pentru a ajunge sa castige concursul european.

Piesa cu care se va inscrie in concurs se numeste “Paradisio”, pe care a compus-o alaturi de Robby G. si Dumi Padure, si despre care spune ca este de zece ori mai buna decat “Tornero”.

“Am vrut sa ma inscriu in fiecare an la Eurovision, dar am asteptat 10 ani aceasta melodie „bomba”. Intr-un an mi-au fost propuse peste 100 de piese, mai multe din strainatate, dar niciuna „wow!”, care sa-mi puna in evidenta glasul cu triluri si sa fie ritmata”, a declarat el pentru ziarulring.ro.

Mihai Traistariu canta cu zombie la Eurovision

mihai-traistariu-echipa-clip

Pana in acest moment, artistul a investit in proiect 25.000 de euro. A filmat si un videoclip de 15.000 de euro, pe care il va lansa in curand.

”Sunt capabil sa-mi vand si casa numai sa castig Eurovision. Am si visat prin toamna ca am castigat Eurovisionul. Aceste semne m-au mobilizat si m-au incurajat. V reau un show inedit. In 2006 am pierdut locul intai pentru ca am cantat singur pe scena si, desi am avut dansatori, n-a fost nimic iesit din comun. Voi achita eu show-ul, costumele, totul… Proiectul e deja gandit cu o echipa internationala de 25 de specialisti, stiu deja ce am de facut, cum va fi show-ul… se construieste deja un decor. Videoclipul are loc in cosmos, cu nave spatiale si totul e iesit din tipare”, a adaugat artistul.

Scrie un comentariu