Stiri Interne

Cu ce a fost tratat Emmanuel Macron în România

Scris de Ana Kozma

Săptămâna aceasta, Președintele francez Emmanuel Macron a fost într-o vizită oficială în România, aici unde s-a întâlnit cu omologul său Klaus Iohannis, cu premierul Nicolae Ciucă și Vasile Dîncu, ministrul Apărării. Iată cu ce a fost tratat în țara noastră!

Cu ce a fost tratat Emmanuel Macron în România

Emmanuel Macron a ajuns săptămâna aceasta în România, înainte de a pleca spre Chișinău și mai apoi Kiev. Președintele francez a fost într-o vizită oficială în țara noastră. Aici s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă, cu Vasile Dîncu, ministrul Apărării, dar și cu Președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, Președintele Franței le-a făcut o vizită militarilor de la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu și chiar a luat masa cu aceștia. Conform Digi24, meniul cu care a fost tratat Emmanuel Macron a fost unul tradițional. Acesta s-a delectat cu sarmale, mămăligă și papanași la desert.

Macron ar fi trebuit să fie cazat în Mamaia, la hotelul Del Mar. S-a hotărât însă, în ultimul moment, din rațiuni de securitate, ca el să rămână la baza militară.

Emmanuel Macron a ajuns în România. Unde trebuia să fie cazat!

Scrie un comentariu