Stiri externe

Royal Caribbean angajeaza un om care sa calatoreasca pe croaziera gratis 3 luni si sa faca numai poze

croaziera
Scris de Administrator

Pentru cei care cred ca stagiul pe un vas de croaziera inseamna servit cafele sau diverse alte activitati administrative, Royal Caribbean redefineste „stagiul” ca „stagiu platit sa petreci trei saptamani intr-o croaziera”…

Noul program de stagii al companiei care opereaza croaziera va angaja o persoana norocoasa care vreme de trei saptamani in aceasta vara, va documenta calatoria pentru Instagram. Singura calificare va fi ca noul stagiar sa stie sa se descurce in social media, sa detina un smartphone si sa aiba abilitatea de a surprinde poze spectaculoase. Peisajele salbatice si talentul in descriere va fi un plus.

croaziera

Cel ales va merge nu doar intr-o croaziera, ci in trei, cu plecare din New York: Caraibe, Asia si Mediterana. Royal Caribbean va plati deplasarile, acomodarea pe vas si cheltuielile zilnice ale stagiarului plus un premiu de 3.700 de dolari.

Totusi, compania precizeaza ca uniforma pe vas nu este inclusa in aceasta pozitie. Stagiarul va trebui sa-si aduca propriul costum de baie si papuci de plaja.

Toti cei care au implinit 21 de ani sunt eligibili pentru a aplica la acest stagiu. Pentru inscriere, este necesar doar sa taguiti pe Instagram o fotografie din vacanta sau un video cu @RoyalCaribbeanUK si #ExtraordinaryExplorer. Inscrierile vor fi analizate de un juriu de specialitate care va anunta si castigatorul.

Pentru cei care vor sa inscrie o fotografie in competitie, fiti siguri ca cititi ghidul pentru fotografia perfecta din vacanta pentru Instagram.

Perioada de inscriere se inchide pe 31 ianuarie. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul Royal Caribbean.

Scrie un comentariu