Cinenews Stiri externe Video

Criticii de film, profund dezamagiti de Fifty Shades of Grey! Prea putin sex!

Scris de Administrator

Criticii internationali de film se declara profund dezamagiti de mult asteptatul film Fifty Shades of Grey, iar asta pe motiv ca scenele de sex sunt foarte putine si extrem de soft! Iata ce spun acestia!

fifty-shades-of-grey

Fifty Shades of Grey este, fara indoiala, cel mai asteptat film al anului, toata lumea arzand de nerabdare sa vada, pe marele ecran, povestea fierbinte de amor dintre miliardarul sexy Christian Grey si neexperimentata Anastasia Steele. Criticii de film se declara insa extrem de dezamagiti de mult asteptata pelicula, pe motiv ca scenele de sex sunt prea putine si prea soft!

 

Mai intai, se pare ca scenele de sex insumeaza doar 15 minute din cele doua ore cat dureaza filmul. Apoi, nuditatea este limitata, iar partidele de amor nu sunt nici pe departe explicite, asa cum se intampla in carte.

fifty-shades-of-grey3

„Aceia care viseaza la sex fierbinte si pervers, vor fi dezamagiti! Mai putin de 15 minute din cele 125 de minute ale filmului reprezinta scene de sex. Discutiile despre contracte si obiectii eclipseaza erotismul. ”, scrie Claudia Puig, critic de film, in USA Today.

In Entertainment Weekly, criticul Lisa Schwarzbaum scrie: „In film nu se afiseaza nuditate frontala. In camera de joaca, Christian face multe lucruri avand pantalonii pe el, fiind doar fara tricou. Aceasta ipostaza nu are cum sa fie confortabila pentru un tanar atat de activ. Si mai frustrant este ca nimeni nu transpira, nimeni nu isi pierde controlul si nimeni nu are orgasm!”

 

„Oricine se asteapta la scene S&M, va descoperi ca acea camera de joaca a lui Christian are gust de… vanilie. Vedem un bici aici, niste catuse acolo, dar nimic care sa socheze”, scrie si Elizabeth Weitzman in The New York Daily News.

 

Publicatia The Guardian descrie prestatia lui Jamie Dornan ca fiind cu nimic iesita din comun, iar Fox News spune despre filmul Fifty Shades of Grey ca este unul mediocru.

Ei bine, daca scenele fierbinti de sex par sa dezamageasca, nu acelasi lucru se poate spune si despre dialogurile din film, care sunt descrise ca fiind mult mai subtile si mai elegante decat cele din carte.

fifty-shades-of-grey7

Scrie un comentariu