Stiri Interne

Cristina Topescu, doborata de depresie dupa moartea tatalui sau?

Scris de Ana Kozma

Chiar daca nu au fost gasite urme de violenta asupra ei si se presupune ca a murit in somn, din cauze naturale, motivul decesului Cristinei Topescu este inca pus sub semnul intrebarii. Mai ales ca, s-ar parea, regretata jurnalista suferea de depresie dupa moartea tatalui sau.

Cristina Topescu, doborata de depresie dupa moartea tatalui sau?

Vestea soc a inceputului de an a venit aseara tarziu. Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in casa ei, la doar 59 de ani. Trupul neinsufletit a fost descoperit abia la cateva saptamani dupa ce a survenit decesul.

Se pare ca Cristina Topescu a fost extrem de afectata de moartea tatalui sau, Cristian Topescu. Acesta a incetat din viata la 81 de ani, in primavara anului 2018, eveniment tragic care ar fi lasat un gol adanc in sufletul juralistei, provocandu-i chiar o grava depresie.

Monica Pop este cea care a povestit, in direct la Romania Tv, ca Cristina Topescu a fost la psiholog si lua tratament medicamentos pentru depresia cauzata de pierderea tatalui.

Chiar ea, la scurt timp dupa trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu, a scris pe retelele de socializare cateva randuri extrem de emotionante.

„Stiti, zilele si noptile astea am stat numai pe net, pe youtube, sa-l vad si sa-l tot revad pe tatal meu, sa-l ascult. Nu simt ca a plecat in mod definitiv, nu procesez inca. Ieri dimineata m-am trezit cu un sentiment cumplit de neputinta ca vineri am plecat de la cimitir si l-am lasat acolo singur, in pamant. Iar acum simt ca tot creste in mine inca un sentiment. Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, cand inca mai putea vorbi, au fost: Nu te lasa! Stia ca, desi el, introvertit, iar eu opusul lui din acest punct de vedere, ceva i-a iesit cu mine, ca om”, a scris atunci Crisina Topescu pe Facebook.

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Despre autor

Ana Kozma

1 comentariu

Scrie un comentariu