News

Fiica cea mare a Cameliei Sucu s-a maritat! Iata cum a fost la nunta!

Scris de Alexandru Manea

Nunta ca in povesti azi noapte la Palatul Snagov. Cristina, fiica cea mare a Cameliei Sucu, s-a cununat religios pe o pajiste de langa lac, pentru ca apoi sa petreaca alaturi de invitati intr-un cadru mirific, unde invitatii au purtat hainele scumpe, in tema evenimentului si s-au rafatat cu un meniu realizat de Masterchef Catalin Scarlatescu.

Cristina Sucu si alesul ei, Vlad Ciocarlan, au fost ieri cununati de un sobor de preoti pe o pajiste de langa lacul Snagox.

Ceremonia religioasa a avut loc departe de ochii presei, sub un altar decorat cu trandafiri.

Mireasa a purtat o superba rochie realizata de celebrul designer Vera Wang, ivoir, cu aplicatii de tradafiri, in timp ce mirele a ales un costum glasic, negru, la care a asortat un papion alb. Cristina a ales sa tina in mana un buchet de bujori roz.

Pentru ceremonia religioasa a fost adus un cor care a creat o atmosfera ca in povesti. La eveniment a fost prezent si tatal miresei, omul de afaceri Dan Sucu, patronul Mobexpert, de care Camelia Sucu, patroana Class Living, a divortat in urma cu cinci ani.

Mama miresei nu si-a putut stapani lacrimile. „Am plans un mic, dar nu mi-am stricat machiajul”, a declarat ea in momentul in care a iesitsa ofere declaratii presei.

Dupa ceremonia religioasa, mirii au plecat cu o limuzina spre locul unde aveau sa realizeze sedinta foto care sa le ramana toata viata ca amintire.

Seara, cei peste 300 de invitati s-au adunat intr-un cort de langa Palatul Snagov. Conform temei petrecerii, multe invitate au ales sa poarte rochii in culori pastelate.

Meniul a fost asigurat de Masterchef Catalin Scarlatescu si a inclus preparate precum sushi, pastrama de somon, ficat de gasca, pulpa de bibilica confiata, cotlet de miel.

Scrie un comentariu