Stiri externe

Exclusiv! Cristina Sima, sotia lui Chef Florin Dumitrescu, a fost ceruta de nevasta prin intermediari!

Scris de Christian Stan

Cristina Sima, care ieri a devenit sotia lui Chef Florin Dumitrescu, povesteste intr-un interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca momentul in care a fost ceruta de nevasta a fost unul cu totul aparte. Cererea a venit prin intermediari, cantaretul Cristi Nistor fiind cel care a cerut-o de sotie pentru Florin.

10303453_10152265634548052_6735312764376719218_n

Tocmai au batut clopotele de nunta pentru Chef Florin Dumitrescu si iubita lui Cristina Sima care si-au unit ieri destinele dupa patru ani de relatie si o superba fetita la activ, pe nume Ava, nascuta in iunie 2013.  De la Cristina aflam ca renumitul bucatar a cerut-o de nevasta … prin intermediari!

„Lui nu-i plac sarbatorile cliseu, gen 14 februarie, 1 martie, 8 martie. Le spune triunghiul mortii. Stiu astfel ca in aceste zile sa nu ma astept la cadouri din partea lui. Eu in schimb, de Valentine’s Day, i-am facut un cadou foarte frumos. Seara m-a scos la masa si stateam la masa romantici, povesteam… si la un moment dat il vad pe Cristi Nistor intrand in restaurant. Cristi a venit la noi la masa, s-a asezat si mi-a spus: <Uite, stiu ca nu ne cunoastem, dar ce-ai zice sa fii sotia mea>”. Si a scos un inel… Eu am crezut ca a fost o gluma, pentru ca Florin mai imi joaca surprize de acest gen. Bineinteles ca am facut ochii mari si nu am stiut ce sa raspund si el mi-a zis <uite, nu ne cunostem, inteleg ca nu vreai sa fii sotia mea, dar ai vrea sa fii sotia lui?>, povesteste Cristina Sima.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

Scrie un comentariu