Stiri Interne

Exact invers ca in showbiz: Cristina Rus a renuntat la silicoane

Scris de Alexandru Manea

Cristina Rus dovedeste ca se poate trai si contra modei din showbiz. In timp ce alte vedete se inghesuie sa isi mareasca sanii in cabinetele de chirurgie estetica, artista a renuntat la protezele pe care le-a purtat ani buni.

cristina-rus-silicoane

Cristina Rus este exemplul ideal ca poti trai si contra modei din showbiz. In timp ce majoritatea vedetelor isi maresc sanii apeland la serviciile medicilor esteticieni, artista a decis contrariul.

cristina-rus-fara-silicoane

Artista si-a scos protezele de silicon pe care si le-a pus in 2006, avand in prezent bustul natural. A luat, se pare, aceasta decizie din considerente religioase, dar si pentru a pastra o imagine decenta.

“Cristina Rus nu mai are implanturi de cativa ani, si le-a scos la un an sau doi dupa ce s-a maritat. A vrut sa redevina naturala, cum a lasat-o “mama natura”. Plus ca trebuia sa mearga mereu la control ca sa vada daca totul e in regula. Si a vrut sa faca si copii, si s-a gandit ca mai bine le scoate. Iar de cand s-a maritat nu a mai umblat cu sanii pe afara, cu decolteuri obraznice”, au declarat apropiatii solistei pentru WOWBiz.ro.

Scrie un comentariu