ADPM Health

Cristina Mihaela face sala cu Campioana Nationala la Bodyfitness!

Scris de Alexandru Manea

Cristina Mihaela Dorobantu, frumoasa prezentatoare a rubricii „Secrete Intre Fete” din cadrul Teo Show (Kanal D), a inceput sa faca din nou sport dupa o pauza de doi ani. Vedeta de televiziune si-a propus sa isi tonifieze bratele si picioarele si, in acest sens, merge acum de 2-3 ori pe saptamana la sala, unde este atent supravegheata de instructorul personal, Maria Bendris, Campioana Nationala la Bodyfitness.

Cristina Mihaela face sala cu Campioana Nationala la Bodyfitness!

Noua serie de antrenamente intervine dupa aproape doi ani in care Cristina Mihaela a stat departe de activitate sportiva frecventa. Vara aceasta a decis ca este insa momentul sa isi reconfigureze stilul de viata, in special dupa ce din ce in ce mai multi fani de pe social media ii cer recomandari despre ce sa faca pentru a fi in forma.

Astfel a ajuns sa faca miscare de 2-3 ori pe saptamana, ghidata si supravegheata de o campioana nationala la Bodyfitness.

„Am foarte multi oameni care se regasesc in stilul meu de viata, imi pun intrebari, vor sa le fac recomandari, asa ca am simtit nevoia sa ma documentez si sa fac cat mai multe lucruri benefice pentru mine asa incat sa le transmit si lor. Merg de 2-3 ori pe saptamana la sala. Depinde de cat de incarcat este programul filmarilor pentru emisiune. Am ales sa fac antrenament de fitness, cu aparate, accesorii sau cu greutatea corpului, pentru ca nu imi place pilatess sau aerobic. Sunt ghidata de Maria Bendris,

Campioana Nationala la Bodyfitness, asa ca sunt pe maini bune. Fac cam o ora si jumatate de miscare de fiecare data. Imi lucrez mult picioarele si bratele si sunt incantata de rezultatele de pana acum”, declara Cristina Mihaela Dorobantu.

Vedeta a devenit cunoscuta publicului ca finalista a primului sezon „Bravo, ai stil” de la Kanal D. Ulterior a prezentat emisiunea „Bravo, ai stil Panorama”, iar in prezent are propria rubrica de lifestyle din cadrul „Teo Show”.

Cristina Mihaela Dorobantu, vacanta in 6 tari in doar cateva zile

Scrie un comentariu