Stiri Interne Vedete

Cristina Mihaela Dorobantu, pe urmele lui Brigitte Bardot in vacanta la Saint Tropez

Scris de Iancu Iulia

Frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete intre fete” de la Kanal D si-a luat logodnicul de mana si au plecat impreuna in vacanta la Saint Tropez.

Cristina Mihaela Dorobantu adora calaotriile si de fiecare data cand ea si logodnicul ei au putin timp liber merg sa viziteze cele mai frumoase locuri din Europa, si nu numai.

Ultima vacanta au petrecut-o pe superbele plaje din Saint Tropez, iar pozele, pe care prezentatoarea TV le-a postat pe Instagram, par desprinse din filmele cu Brigitte Bardot.

“Trebuia sa plecam la New York, dar am fost nevoiti sa facem o vacanta mai scurta, asa cam ne-am decis sa plecam la Saint Tropez, impreuna cu inca un cuplu. Am mai fost aici, dar parca niciodata nu a fost mai frumos. Totul a fost atat de romantic… ” – a declarat Cristina Mihaela Dorobantu

Inainte sa plece in vacanta, Cristina Mihaela Dorobantu s-a tuns si are breton. A simtit nevoia sa isi faca o schimbare de look, iar noua tunsoare cu breton ii vine perfect. Acum, frumoasa prezentatoare seamana foarte mult cu divele iconice ale Hollywood-ului: Brigitte Bardot si Sophia Loren.

Brigitte Bardot si Cristina Mihaela Dorobantu au facut poze in acelasi loc. Cristina a vrut sa surprinda minunatia locurilor vizitate, iar Brigitte stralucea pe plajele din Saint Tropez, in anii ’60, si poza pentru  filmul “Si Dumnezeu… a creat femeia”, care a transformat-o intr-un sex-simbol al feminitatii. Cristina seamana izbitor cu diva de la Hollywood de cand a adoptat un nou look. Voi ce spuneti?

“Eu sunt fan Brigitte Bardot si Sophia Loren. Cand am ajuns pe plaja in Saint Tropez, stiam ca acolo a pozat si Brigitte pentru filmul “Si Dumnezeu… a creat femeia” si am folosit numele titlului ca descriere pentru pozele mele de pe plaja. Pot sa va spun ca am avut parte de o minivacanta parca rupta dintr-un film bun.” – a spus in incheiere Cristina

Scrie un comentariu