Stiri Interne

Cristina Mihaela Dorobantu ia lectii de pilotaj. “Ani la rand mi-a fost frica de avion!”

Scris de Alexandru Manea

O simpla sedinta foto a facut-o pe frumoasa Cristina Mihaela Dorobantu sa descopere o noua pasiune. Prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete” de la Teo Show (Kanal D) a realizat zilele trecute un pictorial fashion pe pista unui aeroport, lânga si in interiorul unui avion. 

Dupa multi ani in care i-a fost teama de zbor, vedeta a avut ocazia sa descopere ce se afla dincolo de usa cabinei pilotilor si sa inteleaga cum acestia au grija sa transporte in siguranta pasagerii fiecarei curse pe care o executa, zi de zi. Impresionata de informatiile primite si de complexitatea aparatelor de bord, prezentatoarea TV ia in calcul ca din toamna sa se inscrie la cursuri de pilotaj. 

“De când am stabilit filmarea pentru rubrica mea, am fost entuziasmata si abia asteptam sa am acces la toate locurile “secrete” dintr-un avion. Atunci când esti pasager poti sa arunci o privire, daca ai noroc, in cabina de pilotaj, dar nimic mai mult. Trebuie sa te multumesti doar cu peisajul de la geam. Ei bine… eu am avut o ocazie speciala si atunci m-a lovit dragostea pentru avioane. Mi-am propus sa incep cursuri de pilotaj, mai ales ca ani la rând mi-a fost frica de avion”, declara Cristina Mihaela Dorobantu.


Cristina si-a propus sa se inscrie in aceasta toamna la cursuri de pilotaj.

“Am fost fascinata de munca pe care o depun pilotii, de regulile foarte stricte de care trebuie sa tina cont dar si de bucuria pe care o simti când esti in aer. Chiar daca este o meserie a barbatilor, consider ca si femeile o pot face! Am vazut atâtea exemple. As face acest lucru din curiozitate. Televiziunea ramâne marea mea dragoste si domeniul unde vreau sa ma perfectionez ”, a declarat Cristina Mihaela Dorobantu.

Super-influenta pe Instagram! Cristina Mihaela Dorobantu si-a vandut 400 de haine in 15 minute!

Cristina Mihaela Dorobantu este finalista primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil” si lucreaza alaturi de specialisti cu experienta pentru a invata tainele televiziunii si pentru a se perfectiona in acest domeniu, pe care il considera viitorul ei profesional. Ea prezinta in fiecare miercuri rubrica “Secrete intre fete” in cadrul emisiunii “Teo Show” de la Kanal D.

@harpersbazaarro 🌸

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

S-a deschis noul beauty concept store @xpertbeauty in AFI Cotroceni

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

1 comentariu

Scrie un comentariu