Stiri Interne

Cristina Mihaela Dorobantu este de 3 ori nasa la 27 de ani

Scris de Alexandru Manea

Cristina Mihaela Dorobantu are in familie o adevarata traditie de a cununa religios cupluri sau a boteza copii. La 27 de ani, frumoasa prezentatoare de la Kanal D are deja trei fini pe nume Andrei, Maria si Mihai, iar parintii ei au nu mai putin de 17 perechi de fini.

Cristina Mihaela Dorobantu este de 3 ori nasa la 27 de ani

Cristina stie ca botezul unui copil este un ritual foarte important, puternic si plin de insemnatate. Bucuria de a fi nasa nu se rezuma doar la momentul botezului, parintele spiritual trebuie sa ii ofere celui mic indrumare toata viata si sa ii fie alaturi.

Cei trei copii pe care Cristina i-a botezat locuiesc in judetul Giurgiu, unde sta si bunica vedetei. Andrei are 6 ani si stie ca, fiind fratele mai mare, trebuie sa aiba grija de Maria, care este doar cu un an mai mica, si de Mihai, care are 3 ani. Toti trei o asteapta cu nerabdare pe Cristina si o suna in fiecare saptamana ca sa ii povesteasca prin ce peripetii mai trec.

“Andrei, Maria si Mihai sunt finii mei. Pe toti trei i-am botezat eu. Parintii mei au 17 perechi de fini. Cei trei fini locuiesc in Giurgiu, acolo unde sta bunica mea. Ii vizitez cat de des pot si ii surprind mereu cu dulciuri si jucarii. Zilele trecute am fost la ei si mi-au facut o surpriza foarte frumoasa. Mi-au pregatit scrisori si fiecare m-a desenat asa cum ma vede… Sunt, in viziunea lor, o printesa cu inima de aur, dar si un fluturas. Ma iubesc mult, iar eu ii iubesc si mai mult. Imi spun mereu ca sunt foarte mandri cand ma vad miercurea la televizor. Isi cheama toti prietenii si se uita impreuna la rubrica mea, Secrete intre fete. Mi se umple sufletul de bucurie de fiecare data cand ii vizitez”, spune Cristina Mihaela Dorobantu.

Cristina Mihaela Dorobantu, fosta finalista a emisiunii-fenomen “Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune in social media (peste 150.000 de followeri), realizeaza in prezent “Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, si lucreaza alaturi de specialisti cu experienta pentru a invata tainele televiziunii si a se perfectiona in acest domeniu pe care il considera viitorul ei profesional.

Cristina Mihaela Dorobantu si-a creat propriul parfum la Grasse, Capitala Mondiala a Parfumurilor

Ea e Maira! S-a nascut sa imparta fericire si se pricepe de minune! 🎈 @dianabart.ro

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu