Stiri Interne

Cristina Mihaela Dorobantu a fost ceruta in casatorie in cel mai neobisnuit loc

Scris de Administrator

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete” de la Teo Show, Kanal D, a avut parte de cea mai inedita cerere in casatorie. Totul s-a intamplat in garajul casei in care ea si logodnicul sau locuiesc. 

Cristina Mihaela Dorobantu a fost ceruta in casatorie in cel mai neobisnuit loc

Evenimentul a avut loc nu intr-o vacanta exotica sau la o cina romantica, asa cum des se intampla, ci intr-unul din cele mai simple momente din viata de zi cu zi: in garajul casei, cu o zi inainte de a pleca in vacanta la Paris.

Vedeta TV marturiseste ca, in cei aproape cinci ani de relatie, alaturi de partenerul sau a incercat sa traiasca dincolo de norme si banalitate.

“Cererea in casatorie a avut loc in garaj. Un loc la care niciodata nu m-as fi gandit. Am aflat ulterior ca avea inelul pregatit de aproape doua luni. Urma sa plecam in vacanta la Paris, insa a decis sa faca cererea cu o zi inainte, in Romania, sa fie cu adevarat o surpriza. Ne pregateam sa intram in masina cand a scos din buzunarul sacoului un inel superb. Am zis, DA! Noi suntem ca si casatoriti de aproape cinci ani, insa nu am facut pana acum acest pas oficial. A fost o cerere atipica, asa cum ii place lui sa procedeze. Nu vrea sa fie ca ceilalti, nu ii plac stereotipurile. Inelul este superb, este exact asa cum visam. A doua zi am plecat la Paris, unde am petrecut cateva zile minunate. Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce se intampla in viata mea”, declara vedeta.

Ai crede ca da sute de euro pe cosmetice. Cristina Mihaela Dorobantu isi intretine tenul cu o crema romaneasca de 30 lei!

Cristina Mihaela Dorobantu este finalista primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil”, realizeaza in prezent “Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, si lucreaza alaturi de specialisti cu experienta pentru a invata tainele televiziunii si a se perfectiona in acest domeniu pe care il considera viitorul ei profesional.

Scrie un comentariu