News

Exclusiv! Cristina Cioran revine pe sticla, la TVR2, alaturi de Paula Chirila! Prezinta show-ul „Pericol de explozie”!

Scris de Christian Stan

Dupa o absenta destul de lunga, Cristina Cioran revine in televiziune, alaturi de Paula Chirila, cele doua urmand a prezenta show-ul „Pericol de explozie”. Aceasta emisiune va debuta, la TVR 2, duminica viitoare de la ora 13:00 si se recomanda ca o emisiune de divertisment inedita.

Dupa cativa ani de teatru, Cristina Cioran revine in televiziune si va prezenta un format de emisiune duminicala, alaturi de buna ei prietena Paula Chirila.

„Pericol de explozie” se numeste show-ul de televiziune al celor doua vedete, care va debuta duminica viitoare, pe TVR 2, de la ora 13:00.

„Am asteptat de ceva vreme prilejul ideal de a reveni in televiziune, iar aceasta emisiune va fi una senzationala. O sa avem o serie de invitati din lumea vedetelor pe care ii vom pune in posturi inedite. Va fi o emisiune de doua ore in care ne vom distra si vom zambi incontinuu”, declara Cristina Cioran.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu