News

Mezina Cameliei Sucu si-a amanat nunta din cauza unui necaz in familie

Scris de Alexandru Manea

Cristina Sucu, mezina Cameliei Sucu, trebuia sa se cunune civil weekend-ul trecut, insa si-a amanat evenimentul din pricina problemelor de sanatate pe care le are bunicul ei. Barbatul este internat intr-o clinica din Viena, iar viitoarea mireasa a plecat de urgenta, alaturi de mama ei, sa il viziteze.

Cristina Sucu tebuia sa se infatiseze sambata trecuta in fata Ofiterului Starii Civile, alaturi de alesul ei, Vlad Alexandru Ciocalan.

Cununia civila urma sa aiba loc exact in ziua in care toata presa vuia in jurul nuntii Elenei Basescu.

Din pacate, au decis sa amane evenimentul cu o saptamana din pricina problemelor de sanatate cu care se confrunta bunicul ei.

Barbatul este internat intr-o clinica din Viena, iar Cristina, alaturi de mama ei au dat o fuga pana in Austria ca sa il viziteze.

„Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile, este un eveniment important si speram sa iasa asa cum trebuie, atat pentru noi, cat si pentru familia si prietenii nostri.

Cristina este emotionata, acum ca se apropie nunta cu pasi repezi si Vlad la fel. Am amanat cununia civila, am avut eu niste drumuri de facut.

Am fost cu tatal meu la Viena, la un control. Nu e nimic grav, dar sunt parintii nostri si trebuie sa avem grija de ei.

Noi, romanii, din pacate, nu suntem educati intai sa prevenim, asa ca am fost plecata cu el in acest weekend ca sa ma asigur ca este totul bine. Iar acum suntem pregatiti de dans”, a declarat Camelia Sucu, pentru Cancan.

Scrie un comentariu