Recomandarea ADPM Stiri Interne

Cristina Balan este Vocea Romaniei! Iata cu cum a cantat in finala! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Cristina Balan este Vocea Romaniei 2015. Fosta componenta a trupei Impact a castigat competitia muzicala de la Pro TV, primind cele mai multe voturi din partea publicului. Mama a doi gemeni, Cristina a primit trofeul si marele premiu de 100.000 de euro. Iata cateva din piesele interpretate in finala si de-a lungul competitiei.

Cristina-Balan-Vocea-Romaniei-2015

Cristina Balan este Vocea Romaniei 2015. Artista a castigat competitia, primind cele mai multe voturi din partea publicului, in detrimentul celorlalti finalisti, Tomi Weissbuch, Michel Kotcha si Tobi Ibotoye.

finalisti-vocea-romaniei

Cristina Balan il face astfel pe antrenorul ei, Tudor Chirila, pentru a doua oara, castigator la Vocea Romaniei, dupa ce un alt discipol de-al lui, Tiberiu Albu, a castigat concursul anul trecut.

„Sunt muzica si muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt coplesita de emotia momentului si nu imi gasesc cuvintele pentru a va multumi indeajuns!”, a declarat Cristina Balan.

Cristina-Balan-Vocea-Romaniei-2015-4

Cristina Balan are 34 de ani si este originara din Bucuresti. A studiat muzica inca din clasele primare si a fost studenta timp de doi ani la Conservator. Chiar daca in ultimul timp si-a dedicat toata energia copiilor ei, Cristina nu a renuntat niciun moment la pasiunea pentru muzica, asa ca a decis sa-si incerce norocul la Vocea Romaniei, acesta fiind locul in care a reusit sa-si redescopere bucuria de a canta.

cristina-2

La auditiile pe nevazute a interpretat din spatele cortinei piesa Down on my knees si i-a convins pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa se intoarca pentru a o cunoaste si a o determina sa li se alature. A decis sa mearga in echipa Tudor, unde si-a dezvoltat abilitatile vocale si a aratat ca poate canta perfect piese extrem de dificile.

In etapa duelurilor, Cristina a interpretat melodia Sober si l-a convins pe Tudor ca merita sa ramana in competitie, iar de aici parcursul sau in concurs a fost spectaculos, momentele create de ea au smuls ropote de aplauze si i-au adus laude din partea antrenorilor.

In primele show-uri live a demonstrat ca vocea ei este perfecta pentru melodiile puternice, interpretate in forta. Cristina a cantat doua piese intense, pline de pasiune, Un actor grabit si Squander, iar Tudor a ales-o de fiecare data sa ramana in echipa sa.

In etapa duelurilor incrucisate, Tudor a fost impresionat de momentul sensibil creat de Cristina si a avut lacrimi in ochi in timp ce concurenta interpreta melodia Jesus Christ Superstar. Si romanii au fost cuceriti de reprezentatia ei, au votat-o si au trimis-o in finala.

Aseara, in marea finala, Cristina Balan a interpretat, in duet cu Tudor, piesa Vama Veche, care i-a adus aprecierea tuturor celor prezenti in sala. This is my life este cea de-a doua melodie pe care Cristina a cantat-o in finala, iar emotia si determinarea ei au impresionat publicul. Ultima piesa interpretata pe scena vocilor a fost The show must go on alaturi de Corul Regal, iar impreuna au creat un moment fabulos.

Scrie un comentariu