Stiri externe

Cel mai frumos cuplu! Cat de bine arata impreuna Cristiano Ronaldo si Irina Shayk!

Scris de Christian Stan

Cristiano Ronaldo si Irina Shayk au punctat una dintre rarele lor aparitii publice impreuna, aseara, la un eveniment sportiv din Madrid. Cu toate ca formeaza un cuplu inca din anul 2010, cei doi nu fac un obicei din a se prezenta impreuna la evenimente si petreceri mondene.

ronaldo-irina

Irina Shayk si-a sustinut iubitul la evenimentul Professional Soccer League Awards, desfasurat aseara la auditoriumul Principe Felipe din Madrid, Spania. Irina si Cristiano formeaza cel mai frumos cuplu inca din anul 2010, insa evita sa se afiseze impreuna prea des la evenimentele mondene. Recent, Cristiano si Irina au realizat un pictorial pentru revista Vogue Spania, pe coperta careia fotbalistul apare complet dezbracat. 

cristiano-ronaldo-irina-2

Aseara, Cristiano Ronaldo a triumfat la ceremonia sportiva desfasurata la Madrid. Fotbalistul a castigat trofeele la categoria Best Player, Best Forward si Best Goal.

Cu toate ca sunt foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor, despre Cristiano si Irina se zvoneste ca s-au casatorit in secret in primavara acestui an.

Scrie un comentariu