Star Radar Stiri externe

Cristiano Ronaldo, gol pe coperta Vogue Spania!

Scris de Christian Stan

Vogue Spania celebreaza debutul Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia cu o coperta cu totul speciala. Cristiano Ronaldo si Irina Shayk apar impreuna pe coperta intr-un pictorial semnat de Mario Testino, iar in vreme ce Irina poarta o rochie de mireasa fotbal iubitul ei pozeaza gol pusca, fara nicio retinere.

cristiano2

cristiano1

Spre incantarea femeilor din toata lumea, Mario Testino a gasit de cuviinta sa-l dezbrace pe fotbalistul Cristiano Ronaldo pentru coperta din numarul de iunie al revistei Vogue Spania, o editie menita a celebra debutul Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia. Daca Irina Shayk poarta o rochie de mireasa, Cristiano a fost nevoit sa renunte complet la haine pentru ca fotografia sa fie una de efect. Pictorialul poarta numele „Amor y Futbol”.

cristiano5

Irina Shayk (28 ani) si Cristiano Ronaldo (29 ani) formeaza un cuplu inca din anul 2010 si se presupune ca s-au casatorit la inceputul acestui an. Recent, Irina Shayk a fost fotografiata topless pe plaja in bratele unui alt barbat decat Ronaldo.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu