Stiri externe

Cristiano Ronaldo si Irina Shayk, casatorie in secret?

Scris de Christian Stan

Cristiano Ronaldo si Irina Shayk s-au casatorit in secret? Cel putin asta se intelege dupa ce fotbalistul s-a referit la Irina ca fiind sotia sa in cadrul discursului de multumire dupa ce a fost premiat cu Balonul de Aur. Cristiano Ronaldo a primit aceasta distinctie, care se acorda celui mai bun jucator din lume, pentru a doua oara in cariera.

cristiano-irina23

Ceremonia de acordare a Balonului de Aur pentru cel mai bun jucator din lume s-a desfasurat luni seara, la Zurich in Elvetia, iar la eveniment Cristiano Ronaldo a participat alaturi de Irina Shayk si de fiul sau in varsta de trei ani, Cristiano Junior, nascut printr-o mama surogat in Statele Unite.

cristiano-irina

Este pentru a doua oara cand Cristiano Ronaldo primeste aceasta distinctie in cariera sa, dupa anul 2008, iar  premiul vine dupa ce Ronaldo a marcat de 66 de ori anul trecut, in 56 de partide. Balonul de Aur i-a fost oferit lui Ronaldo de catre legenda fotbalului Pele si de Presedintele Clubului Francez de Fotbal Francois Moriniere.

In discursul sau de multumire, Cristiano Ronaldo a ridicat numeroase semen de intrebare dupa ce s-a referit la Irina Shayk ca fiind sotia lui. Se zvoneste ca cei doi s-au casatorit de curand, in mare secret.

cristiano2

„Multumesc mult colegilor mei de echipa, fara ei nu ar fi fost posibil acest lucru. Tin sa le multumesc mult si persoanelor dragi care m-au sprijinit pe plan personal. Ii multumesc sotiei mele, prietenilor mei si fiului meu. Este un moment foarte emotionant”, declara Cristiano Ronaldo.

Scrie un comentariu