Stiri externe Style Judgement

Cristiano Ronaldo, aproape gol, a oprit circulatia in sapte mari orase din lume!

Scris de Christian Stan

Locuitorii din New York, Paris, Londra, Berlin, Lisabona, Madrid si Milano au fost surprinsi sa vada pe cateva cladiri landmark din orasele lor proiectate imagini cu Cristiano Ronaldo pe jumatate dezbracat. Totul face parte din campania pentru promovarea celei de-a doua colectii a brandului sau de lenjerie intima CR7, care se bucura de mare succes.

ronaldo2

Cristiano Ronaldo, proiectat pe o cladire landmark dintr-o piata centrala a orasului Lisabona

ronaldo10

Dupa o prestatie dezamagitoare la Cupa Mondiala din Brazilia, Cristiano Ronaldo revine in atentia mass-media insa nu datorita unor performante sportive. Fotbalistul se dezbraca pentru a-si promova a doua colectie a brandului propriu de lenjerie intima, CR7 Underwear, care tocmai a fost lansata printr-o campanie inedita.

ronaldo-new-york

Cristiano Ronaldo, proiectat pe o cladire din Manhattan (New York)

Imagini cu Ronaldo purtand doar lenjerie intima au fost proiectate pe cladiri in sapte mari orase ale lumii, alese de fotbalist dupa preferinte. Astfel, locuitorii din New York, Berlin, Lisabona, Londra, Madrid, Milano si Paris l-au putut admira pe celebrul star al fotbalului mondial doar in lenjerie intima.

cristiano-waterloo

Fotbalistul poate fi vazut si la celebra statie de metrou Waterloo din Londra

cristiano-ronaldo

„Sunt foarte mandru de noua mea colectie de lenjerie intima si mi-am dorit sa o lansez intr-un mod inedit, in orasele care imi sunt cele mai dragi din aceasta lume”, declara Cristiano Ronaldo.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu