News

Iata cine reuseste sa il provoace pe Traian Basescu la dans

Scris de Administrator

Este deja de notorietate faptul ca Traian Basescu ajunge in fiecare an, cel putin o data, la restaurantul Ciresica din Olimp. Seful statului vine acolo si pentru ca artista Cristiana a reusit mereu sa il provoace la dans. De altfel, Cristiana a devenit cunoscuta printre artisti sub apelativul “cantareata lui Basescu”.

Ultima data cand presedintele a dansat de mama focului pe melodiile artistei a fost saptamina trecuta, vineri, cand Cristiana si-a lansat o noua piesa “tiganeasca” iar Traian Basescu a fost in centru atentiei pe ringul de dans.

Traian Basescu a venit la local in jurul orei 21,00 si a stat pina aproape de miezul noptii. A luat cina, a dansat si s-a comportat „absolut normal”, dupa cum declara angajatii localului.

Astfel, seful statului aproape ca nu a stat jos pe tot parcursul recitalului Cristianei, el dansand alaturi de doamna Maria dar s-a prins si in hore cu ceilalti meseni.

De altfel, Cristiana le spune tuturor celor care o intreaba despre Traian Basescu ca este cel mai “popular” si mai putin fitos politician din cate a vazut ea de-a lungul timpului. Nu a avut niciodata fite, nu s-a dat in stamba si mai mult si-ar fi dorit sa treaca neobservat sau sa fie tratat ca oricare alt petrecaret de pe terasa.

Scrie un comentariu