ADPM Beauty

Cristi Pascu: Uita de blond! Rose Gold este culoarea vedeta a sezonului!

Scris de Alexandru Manea

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania, recomanda doamnelor si domnisoarelor care iubesc blondul sa indrazneasca mai mult si sa-si vopseasca parul Rose Gold, noua culoare vedeta a sezonului.

Cristi Pascu: Uita de blond! Rose Gold este culoarea vedeta a sezonului!

“Nuanta Rose Gold  fost lansata timid in urma cu trei ani, insa a castigat foarte mult teren in ultima vreme. Este o culoare frumoasa, spectaculoasa si totodata decenta. Nu este ca verdele, sa spunem, mult prea extravagant. De aceea, Rose Gold-ul nu este adoptat doar de tinerele excentrice ci si de doamnele mai in varsta”, spune Cristi Pascu.

“Aceasta culoare se obtine doar pe o baza foarte deschisa, pe un blond foarte deschis. Nuantele de roz pot pleca de la un roz inchis pana la un blond rose spre varfuri. Din pacate, Rose Gold nu poate fi obtinut decat pe tonuri de blond foarte deschis. Nu se poate sa fii satena si sa te astepti sa obtii un rose. Parul trebuie decolorat si abia apoi se poate obtine acest rose”, explica specialistul.

Culoarea se potriveste oricarui tip de coafura, de la foarte scurt, la un centimetru sau periuta, pana la parul lung si wavy, beach waves, messy hair sau cocuri.

Hairstylistul recomanda si ce tonuri de roz sa alegi, in functie de culoarea tenului si explica procedura prin care  se obtin cele mai bune rezultate.

Cristi Pascu te invata cum sa iti alegi culoarea parului in functie de nuanta pielii

“Rose Gold-ul ca se potriveste la toate tipurile de ten. Daca vorbim de un ten masliniu sau un ten inchis, atunci rozul poate fi un pic mai pal si se va vedea foarte bine; daca vorbim de un ten foarte deschis putem merge pe un roz mult mai intens si mai spectaculos

Fiind o culoare pretentioasa, rose gold-ul necesita un ritual de intretinere riguros.

“Trebuie sa folosesti un sampon de buna calitate care sa-ti protejeze culoarea. Daca este prea agresiv, atunci nu face decat sa scoata imediat culoarea la fiecare spalat. La fel si daca mergi la mare, apa marii, sau a oceanului fiind sarata, scoate mult mai repede culoarea. Pentru a mentine culoarea pe termen lung, trebuie sa folosesti o masca sau un balsam special, insa cel mai simplu este sa faci o vizita hairstylistului odata la doua saptamani. Acesta iti poate improspata culoarea, printr-o nuantare usoara la scafa, procedura ce dureaza maxim 10-15 minute”, spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti de la noi, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.

Scrie un comentariu