ADPM Beauty

Cristi Pascu: tendintețe toamna 2017 în tunsoare, coafură și culoare

Scris de Alexandru Manea

Toamna anului 2017 se anunță a fi una nonconformistă din punctul de vedere al tunsorii, al coafurii și al culorilor abordate. Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu ne dezvăluie principalele tendințe demne de urmat în următorul sezon.

Cristi Pascu: tendintețe toamna 2017 în tunsoare, coafură și culoare

Accent pe tunsori inedite

“Femeile s-au săturat de clasicul bob, iar acest lucru se observă acum și la doamnele trecute de prima tinerețe. Clientele își doresc coafuri versatile, iar tunsorile scurte și franjurate vor fi căutate în perioada următoare. Motivul este simplu: printr-o singură tunsoare poți obtine mai multe tipuri de coafură și eviți astfel un look plictisitor”, spune Cristi Pascu.

Nu vor lipsi nici tunsorile Pixie și Undercut

“Există și femei care vor cu tot dinadinsul să fie remarcate, iar acestea vor apela la tunsorile de tip undercut. Pe parțile laterale vor fi tunse foarte scurt, iar cele mai curajoase se și rad. Veti vedea în perioadă următoare multe femei care vor afișa tot felul de modele pe părțile laterale. Acestea sunt inspirate din arta tatuajului, astfel că variațiunile sunt nelimitate. Putem întâlni de la motive tribale până la inițiale sau flori. Doamnele ce își doresc ceva puțin mai temperat vor apela la tunsorile pixie”, continuă Cristi Pascu.

Arămiul și violetul, culori în trend

“După parerea mea, vedeta culorilor în această toamnă va fi tot arămiul. Acesta a invadat piața în ultimele sezoane, iar lumea prinde curaj și începe să adore această culoare. Violet, albastru, verde turcoaz și roz rămân încă în tendințe. Epoca lor încă nu s-a incheiat”, mai spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

Scrie un comentariu