Style Radar

Cristi Pascu: Tendintele 2017 – Coafurile romantice, in trend pentru petrecerile de ocazie anul viitor – FOTO

Scris de Alexandru Manea

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie ca, in anul 2017, trendul in materie de coafuri de ocazie este dat de coafurile romantice, de inspiratie greco-romana sau de inspiratie retro, cu influente din epoca disco a anilor ’80.

Cristi Pascu hairstylist 17

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) aduce in Romania tendintele prezentate la Salon International 2016 de la Londra, cel mai mare eveniment din Europa dedicat stilistilor profesionisti.

Impletituri de inspiratie Greco-Romana

Comm by Ruth Hunsley, HJI

Comm by Ruth Hunsley, HJI

Comm by Ruth Hunsley, HJI

“Anul 2017 in materie de coafuri de ocazie este dominat de romantism. Genul acesta de coafura, intalnit in filme precum “Lords of the Rings” sau in serialul “Game of Thrones”, capata acum noi interpretari in viziunea celor mai mari hairstylisti din lume. In anul 2017, aceste impletituri sunt lejere si se fac foarte usor. Este suficient sa-ti ondulezi parul pentru ca apoi sa-ti impletesti doua codite simple. Se mai poate prinde parul intr-o coada, pe care ulterior o putem largi usor pentru a da impresia de messy hair”, spune Cristi Pascu.

Bob-ul retro

Comm by Ruth Hunsley, HJI

Comm by Ruth Hunsley, HJI

“Bob-ul nu se dezminte si nu iese niciodata din tendinte. In fiecare an se reinventeaza, mergand acum pe aspectul retro. Aceasta este o coafura speciala, care te va scoate tot timpul din anonimat si te va face vedeta serii. Recomand o astfel de coafura doar la petrecerile cu eticheta. Pentru acest look, hairstylistul trebuie sa cunoasca foarte bine tehnica ondularii parului. Ulterior, bob-ul poate fi accesorizat dupa cum va doriti. Accesoriile masive, metalice si colorate sunt la mare cautare in anul 2017”.

Buclele vaporoase

Comm by Ruth Hunsley, HJI

Comm by Ruth Hunsley, HJI

“Este cea mai usor de executat coafura, adaptabila fara mari eforturi atat unui look de zi cat si unui look de seara, diferenta facandu-se prin simpla accesorizare. Cararea intr-o parte este in trend si da un aer spectaculos. Aceasta este o coafura inspirata din epoca disco a anilor ’80, insa reinterpretata si adaptata tendintelor actuale”, continua hairstylist-ul.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti din Romania, responsabil pentru coafurile vedetelor consacrate din Romania. Cristi Pascu este fondatorul “Academiei de Coafura Cristi Pascu” si al concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania”.

Foto: Salon International London

Scrie un comentariu