ADPM Beauty

Cristi Pascu te invata cum sa iti faci singura coafura de Halloween

Scris de Alexandru Manea

In acest an, Halloween-ul se celebreaza nu numai prin cele mai inedite costume, ci si prin coafuri iesite din comun, care sa completeze intreaga aparitie.

Cristi Pascu hairstylist 17

Hairstylist-ul Cristi Pascu iti arata cele mai cool coafuri, pe care le poti face singura, acasa, daca ai ustensilele necesare.

 

Look-ul de vrajitoare

look-vrajitoare

Model: Anna Lieberman PEO422 Assignment: Bodypaint A Model Release is available Location: Mason Street Studios Hair and Make-up Artists: LunaBella Photographer: ©Ashleigh Hill

“Pentru a arata ca o vrajitoare este suficient un pieptene de tapat. Aceasta coafura este sinonima practic cu Halloween-ul si este mereu in tendinte. Doamnele cu parlung care folosesc un astfel de pieptene pot obtine un efect spectaculos in doar cateva minute”

Look-ul batranicesc

look-bunicuta

“In noaptea de Halloween este OK sa dai timpul inainte si sa te transformi intr-o batranica. Ai nevoie doar de o pudra de talc pentru a-ti face parul alb. Aplica mult fixativ pe parul umed sau multa ceara, iar apoi pune pudra de talc pana cand aceasta acopera tot parul.”

Look-ul jucaus

look-jucaus

“Rolul lui Margot Robbie din filmul <Siucide Squad> este o sursa de inspiratie pentru un costum de Halloween cool, adaptat anului 2016. Prinde-ti parul in doua codite si aplica pe ele spray-uri colorate, care se duc la primul spalat. Opteaza pentru colori intense si culori diferite pe fiecare coada in parte.” 

Look-ul de contesa

look-contesa

“Pentru a deveni contesa lui Dracula, aveti nevoie de mult volum si recomand folosirea buretilor de par. Acestia sunt realizati dintr-un material poros si dau parului un aspect natural.”

Look de android

look-andoid

look-android

“Daca vrei sa uimesti pe toata lumea de Halloween te poti transforma in robot sau android, iar pentru un astfel de look ai nevoie de multe accesorii metalice. Aceasta coafura este indicata in special doamnelor cu parul scurt, care isi pot masca astfel podoaba capilara prin mai multe clipsuri sau agrafe metalice late. Se poate aplica si o masca metalica daca este cazul. Imaginatia aici nu cunoaste limite”, spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti din Romania, responsabil pentru coafurile vedetelor consacrate din Romania. Cristi Pascu este fondatorul “Academiei de Coafura Cristi Pascu” si al concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu