ADPM Beauty

Cristi Pascu și Ela Crăciun te învață cum să îți faci împletituri ca surorile Kardashian

Scris de Alexandru Manea

Vara aceasta se poartă împletiturile și nodurile lejere, coafuri în trend și ușor de realizat. Chiar și vedete de la Hollywood precum surorile Kardashian ori Bella Hadid ori Jennifer Lopez aleg să își prindă părul în acest mod.

Cristi Pascu și Ela Crăciun te învață cum să îți faci împletituri ca surorile Kardashian

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu ne învață cum ne putem aranja coafura în acest sens, iar modelul pe care a executat acest lucru este bloggerul și vedeta tv Ela Crăciun.

„Cea mai simplă împletitură este una în care implicăm bretonul pentru că vara este indicat să nu stai cu părul pe ochi. La 40 de grade nu va sta nimeni să își aranjeze bretonul și să și-l dea într-o parte în permanență. Atunci e normal să îți dorești să ai părul prins. Ideal ar fi fie să îți împletești bretonul, fie să-l răsucești și să îl prinzi.

În al doilea rând, poți să îți faci o împletitură, o coadă, un spic în diverse variante. Două codițe prinse așa cum procedează și Khloe Kardashian. E varianta tinerească ce te duce cu gândul la anii de școală.

Trebuie să fim atenți însă dacă avem fața rotundă. Atunci trebuie să dăm înălțime coafurii, să nu fie părul strâns lipit de cap. Nu în ultimul rând, să ținem cont de accesorii pe timp de vară. Moda este permisivă”, explică hairstylistul Cristi Pascu.

Scrie un comentariu