ADPM Beauty

Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din rațiuni practice

Scris de Alexandru Manea

Sosită în România pentru o scurtă vacanță, Monica Gabor a decis să recurgă la o mică schimbare de look și a apelat astfel la hairstylistul Cristi Pascu, de care o leagă o îndelungată prietenie și colaborare profesională.

Cristi Pascu i-a tuns părul Monicăi Gabor perfect drept din rațiuni practice

Vedeta și-a dorit să își scurteze lungimea părului și să aibă în același timp o tunsoare mai practică, întrucât, având părul filat, era nevoită să și-l coafeze zilnic. Soluția a fost de a îndepta vârfurile părului astfel încât să arate impecabil zi de zi doar folosind pieptăn sau perie.

„Zi de relax! Azi m-am tuns și sunt foarte fericită! Ce plăcere să mă revăd cu un om drag, hairstylist-ul Cristi Pascu. Vi-l recomand și vouă dacă sunteți în cautare de un profesionist pe mâinile căruia va puteți lăsa fără grijă!”, a declarat Monica Gabor.

Cristi Pascu a explicat de ce a ales acest retuș al tunsorii vedetei.

„Când părul este tuns perfect drept, atunci stă singur fără a fi nevoie să îl coafezi zilnic. Monica avea părul filat și era nevoie să fie cât mai practic zi de zi, să nu mai trebuiască să meargă la salon. Soluția a fost astfel să îl tăiem la vârfuri perfect drept”, declară Cristi Pascu.

Nu este pentru prima dată când Monica Gabor apelează la experiența hairstylistului Cristi Pascu. Vedeta a fost vedeta prezentării Cristi Pascu de la Palatul Regal din urmă cu câțiva ani. Cristi Pascu este cel care i-a asigurat coafura la botezul fiicei sale, Irina, precum și la o serie de ședințe foto profesionale derulate de-a lungul timpului.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România. Cu o carieră de peste două decenii în domeniu, Cristi Pascu aduce în România trendurile dictate la nivel international și lansează noi generații de specialiștii prin intermediul Academiei de Coafură Cristi Pascu.

Scrie un comentariu