Stiri Interne

Cristi Borcea, eliberat si, in sfarsit, alaturi de Valentina Pelinel

Scris de Alexandru Manea

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din arest, dupa patru ani petrecuti dupa gratii, si a ajuns acasa, in sfarst, alaturi de partenera lui, Valentina Pelinel, si de copilul lor, Milan. Se banuie ca se va casatori cu Pelinel in aceasta toamna.

Cristi Borcea, eliberat si, in sfarsit, alaturi de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din arest dupa mai bine de patru ani petrecuti dupa gratii, in urma dosarului Transporturilor. El a fost asteptat la iesire de Valentina Pelinel, cea cu care are un copil de doi ani, Cristian Milan.

Impreuna au ajuns ulterior acasa unde s-au putut bucura de momentele petrecute in libertate alaturi de familie. Revederea cu baiatul sau a fost fotografiata, iar Valentina Pelinel a postat pe pagina ei de socializare instantaneul in care micutul Milan radiaza de bucurie vazandu-si tatal.

„Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput”, a fost mesajul Valentinei Pelinel, in descrierea pozei de pe Instagram.

Se banuie ca, odata eliberat, Cristi Borcea se va insura cu Valentina Pelinel, nunta urmand sa aiba loc in toamna acestui an.

Se marita Valentina Pelinel cu Cristi Borcea in toamna?

💕💖Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput 🙏🙏🙏

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu